Tilbud til forskoleelever

Vi har et godt tilbud til jer !

 

Foruden at give de musikglade børn en række musiske kompetencer, har Kulturskolens Musikalske Forskole til formål at forberede børnene til at fortsætte på et instrument efter forskolen.

Violin, cello, klarinet, tværfløjte, trompet, horn osv. er f. eks spændende klassiske instrumenter, der er meget eftertragtede i Kulturskolens orkestre og ensembler.

Vi vil gerne give jeres barn, der går i forskolen, et rigtig godt tilbud om at komme i gang på et instrument i den kommende sæson:

Spil et instrument - enten solo eller 2 - 3 elever på hold til en reduceret pris i første rate. Hvis det er på et instrument, der udlejes af Kulturskolen, må man låne instrumentet gratis hele sæsonen.

Tilbuddet er forbeholdt elever, der deltager i Musikalsk Forskole i denne sæson, og som ikke i forvejen deltager i instrumentalundervisning i Kulturskolen  !

Kig på vores oversigt over instrumenter og se, om der er et der frister !

Tilmelding kan ske elektronisk her, hvor I også kan læse mere om  Kulturskolens tilbud og betingelser.
Under kommentar til faget bedes du skrive "Forskoletilbud".

Bemærk nye elever får plads efter ”først til mølle” princippet og i det omfang, der er ledige pladser på de enkelte instrumenter.

Vær opmærksom på at ikke alle instrumenter egner sig til børn på grund af evt. fysiske krav til at kunne spille på instrumentet.

Kontakt gerne Kulturskolen hvis der er spørgsmål om tilbuddet.