Præ-MGK - Konservatoriets Praktikordning

PRÆ-MGK - Konservatoriets Praktikordning

Præ-MGK er for dig som spiller rytmisk musik, evt har planer om at søge optagelse på MGK (Musikalsk Grundkursus), men som synes, at du er lidt for ung, eller mangler det sidste i at blive klar.

Du er ca. 14-20 år

Du får undervisning i et hovedfagsinstrument/sang, og deltager evt. i sammenspil i en eller anden form på din lokale musikskole eller privat.

Du arbejder seriøst med musikken og ønsker at styrke og udvikle dit musikalske talent

Du bor i det sydvestjyske område (Varde, Esbjerg, Fanø, Tønder eller Vejen kommuner) 

På Præ-MGK beholder du som udgangspunkt din soloundervisning og sammenspil i den musikskole/kulturskole du er tilknyttet og betaler det du plejer. Undervisningen på Præ-MGK er derudover gratis.

Sammenspil

Der oprettes et antal hold, som undervises i rytmisk sammenspil af studerende fra SDMK i Esbjerg med MGK-koordinator og konservatorielærer Nicolas Kock som vejleder. Herudover vil eleverne blive inviteret til forskellige projekter, og workshops i løbet af året. 

Ansøgning

Du skal indsende skriftlig ansøgning indeholdende beskrivelse af din nuværende undervisning, deltagelse i sammenspil og evt. andre aktiviteter og vedlægge lyd/video-materiale på dvd eller i mp3-filformat. 

Ansøgningen indsendes til:

Præ-MGK Nicolas Kock på mail: nicolaskock@me.com

Ansøgningsfrist 24. maj

Optagelse sker efter en bedømmelse af dit indsendte materiale, og hvis vi er i tvivl, eller hvis der er for mange kvalificerede ansøgere til et bestemt instrument, vil du blive indkaldt til en optagelsesprøve.

 

 

Link til talent- og Præ-mgk koncert på Tobakken tirsdag den 8. december 2020.