Vesterhavsgarden

Vesterhavsgarden

 

Alle der spiller messing-, træblæser- eller slagtøjsinstrumenter har mulighed for at spille i Vesterhavsgardens harmoniorkester. Orkestret arbejder med et bredt og spændende program, der spænder lige fra klassisk musik over underholdningsmusik til rytmisk musik. 

 

Besøg Vesterhavsgardens egen hjemmeside på www.vesterhavsgarden.dk

 

Esbjerg Kulturskoles nuværende garde blev oprettet allerede i 1955 som Esbjerg kommunes skoleorkester, men har i mange år været en del af musik/kulturskolen. Garden består i dag af 30 medlemmer. Vesterhavsgarden har forskellige enheder, som består af harmoniorkestret, trommekorpset. Disse enheder giver garden mulighed for at præsentere et meget spændende program, når de er ude at optræde. Vesterhavsgarden arbejder med et meget alsidigt repertoire til koncerter, underholdning og march. Den har en meget aktiv forældrekreds, som arrangerer musiklejre og -stævner samt rejser i både indland og udland. 

 

Vesterhavsgarden modtager også selv gæstebesøg, som sammen med gardens egne ture og rejser, har meget stor betydning for det gode kammeratskab og den musikalske udvikling. I Vesterhavsgarden optages øvede instrumentalister med erfaring fra Kulturskolens Junior harmoniorkester

 

 Vesterhavsgarden øver på Kulturskolen, Islandsgade 50, mandage kl 18-20.30 i salen

 

Tilmelding

Er dette noget for dig, kan du tilmelde dig her !

 

Følg os på Facebook: