Ledige stillinger ved Esbjerg Kulturskole.

Koordinator søges til Tværkunstneriske Grundkursus - Nyskabende og landets første.

Ved Esbjerg Kulturskole er en stilling som Koordinator for Tværkunstnerisk Grundkursus, ledig til besættelse fra 1. maj 2019.
Der er tale om en tidsbegrænset deltidsstilling med ca. 10 timer/uge ex. undervisning.

Har du mod på at udvikle og koordinere og udvikle et banebrydende tværkunstnerisk udviklingsarbejde med unge kunstneriske talenter i alderen 18-25 år, fra ind- og udland, er dette stillingen for dig.

Tværkunstnerisk Grundkursus er støttet af Kulturministeriet i et 3-årigt forsøgsprojekt med start september 2019. Projektet lægger op til ansøgning om optagelse på de videregående kunstneriske uddannelse

Formålet med det tværkunstneriske er, at eleverne, ud fra en egen forudgående kunstfaglighed, samarbejder med fokus på kunstnerisk samskaben.
Undervisningen, og den faglige sparring med elever på det tværkunstneriske grundkursus, skal varetages af kunstnere og fagpersoner med både kunstfaglige og kunstpædagogiske kompetencer indenfor tværkunstnerisk samskabelse.
Optagelse på dette tværkunstneriske arbejdsår kræver minimum ét år på et grundkursus (musik-, scenekunst-, billedkunst/ design-, forfatter el. lign) eller tilsvarende kompetencer. Dette vurderes ved et Open Call i juni 2019.

Søg stillingen her:  Koordinator for Tværfaglig Grundkursus

Ansøgningsfrist
Fredag den 22. marts 2019. Der holdes ansættelsessamtaler i uge 14.