Tilmelding

Inden du tilmelder dig, bedes du læse vore undervisningsbetingelser og orientere dig om vore priser.

Du kan tilmelde dig fag i Kulturskolen her: Tilmelding til Kulturskolen

Bemærk:
Hvis du i er nuværende elev, eller har været det, skal du logge på som bruger undervejs i tilmeldingen.

Brugernavnet er de seks første cifre i elens personnummer, og koden er de sidste fire.

Kulturskolens musikundervisning i skoletiden

I forbindelse med folkeskolereformen er der skabt mulighed for, at musikundervisningen i Kulturskoleregi kan lægges i skoletiden.
Ved tilmeldelse til Kulturskolen kan I anmode om, at jeres barn opfylder en del af sin undervisningspligt ved at deltage i Kulturskolens
musikundervisning ved hjælp af ansøgningsformular.

Dette kan ske ved at hente dette skema (pdf), udfylde det og aflevere det på barnets skole.

BEMÆRK: At der er tale om en anmodning/ansøgning til skolelederen på jeres barns skole. Det er skolelederen, som skal give den endelige tilladelse.

Har du spørgsmål om tilmelding eller til Kulturskolens tilbud i øvrigt, er du altid velkommen til at kontakte os.