Præ MGK - Konservatoriets Praktikordning

PRÆ-MGK - Konservatoriets Praktikordning

Præ-MGK er for dig, som har planer om at søge optagelse på MGK (Musikalsk Grundkursus), men som synes, at du er lidt for ung, eller mangler det sidste i at blive klar.

 

Du er ca. 14-18 år

 

Du får undervisning i et hovedfagsinstrument/sang, og deltager evt. i sammenspil i en eller anden form

 

Du arbejder seriøst med musikken og ønsker at styrke og udvikle dit musikalske talent

 

Du bor i det sydvestjyske område (Varde, Esbjerg, Fanø, eller Vejen kommuner) 

På Præ-MGK beholder du som udgangspunkt din soloundervisning og sammenspil i den musikskole/kulturskole du er tilknyttet, og du vil herudover få mulighed for at få udvidet soloundervisningen efter en konkret vurdering, og du vil få undervisning i sammenspil. Begge dele uden ekstra udgifter for dig. 

 

Sammenspil – Rytmisk linje

Der oprettes et antal hold, som undervises i sammenspil af studerende fra Vestjysk Musikkonservatorium med MGK-koordinator Nicolas Kock som vejleder. Herudover vil et antal timer blive anvendt til projekter.

 

Ansøgning

Du skal indsende skriftlig ansøgning indeholdende beskrivelse af din nuværende undervisning, deltagelse i sammenspil og evt. andre aktiviteter og vedlægge lyd/video-materiale på dvd eller i mp3-filformat. 

 

Ansøgningen indsendes til:

Præ-MGK, Esbjerg Kulturskole, Islandsgade 50, 6700 Esbjerg eller kulturskolen@esbjergkommune.dk. 

Ansøgningsfrist 1. maj

 

Optagelse sker efter en bedømmelse af dit indsendte materiale, og hvis vi er i tvivl, eller hvis der er for mange kvalificerede ansøgere til et bestemt instrument, vil du blive indkaldt til en optagelsesprøve.

 

BEMÆRK: Hvis du i forvejen har søgt om optagelse til MGK med Esbjerg som 1. prioritet, er det ikke nødvendigt at indsende ansøgning til Præ-MGK.